Αρχική Σελίδα
Αναζήτηση:
Το κέντρο μας
Το παιδί στο επίκεντρο


Το Ειδικό Κέντρο "Επικοινωνία και Μάθηση" ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2002 από μία ομάδα επαγγελματιών του χώρου της Ειδικής Αγωγής, με σημαντική πρότερη εμπειρία.

Οι θεραπείες που παρέχονται είναι λογοθεραπεία, αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών - δυσλεξία, εργοθεραπεία, ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική γονέων, θεραπεία οικογένειας.

Κανένα θεραπευτικό πρόγραμμα δεν μπορεί να πραγματωθεί ουσιαστικά χωρίς το σεβασμό στην ιδιαιτερότητα της προσωπικότητας και του ψυχισμού του κάθε παιδιού.

Κινητήριος δύναμη των στόχων και των προσδοκιών μας είναι ότι όλα τα μέλη μιας κοινωνίας, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχουν δικαίωμα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και στην καλυτερη και δημιουργικότερη δυνατή ένταξή τους τόσο στην οικογενειακή και σχολική ομάδα, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Αν ο δρόμος της αποκατάστασης και θεραπείας, μιας μικρής έστω διαταραχής, χρειάζεται προσπάθεια, επιμονή και υπομονή, η χαρά της βελτίωσης οδηγεί σε δρόμους "Επικοινωνίας και Μάθησης", τόσο τους θεραπευτές όσο και τους θεραπευόμενους.

Τελευταία άρθρα

 

Αρχείο άρθρων 

για τους Γονείς για τους εκπαιδευτικούς για σας παιδιά

Ειδική διδασκαλία

Η δυσλεξία στην δουλειά

Έρευνες

Δημοσιεύσεις